Welkom Rottweilers van het Wederzicht

Ferry is vanaf haar derde al bezig met honden, op deze leeftijd kreeg ze haar eerste puppy. Het was wel een bastaard hondje, maar ze was er dolgelukkig mee. Ook andere dieren interesseerde haar, er leefde in elk hoekje van het huis en buiten wel iets. Oh ja, werd er dan gezegd "dat is van ons Fer". Verder is ze opgegroeid met Bouviers. Vroeger ging ze meteen naar schooltijd naar de buurman, deze fokte namelijk hondjes. Ze vond dit helemaal prachtig, de fles geven, spelen, kammen, in bad doen, enz.

Toen Ferry en René hun zaak begonnen moest er een waakhond komen. Dat werd een Mechelse herder. Ferry ging een paar keer per week met deze hond trainen. Dit vond ze erg leuk en leerzaam. Maar toch was dit het niet helemaal. Ze wilde een "echte hond", een hond met een mooie dikke kop. Dat werd Django een Rottweiler pup van 9 weken, die al 10 kilo woog toen ze hem meekregen. Het werd dan ook een flinke baas. Ferry heeft heel veel met hem getraind, en van hem veel geleerd. Het was een "echte" Rottweiler.

--------------------------------------------------------------------------------------

In de tussentijd bezocht ze nogal wat honden shows, hieraan wilde ze zelf ook mee gaan doen.. Toen werd er ook besloten er een teefje bij te nemen. Dit om misschien toch haar droomwens eens in vervulling te laten gaan ??? In ons eigen Brabantse Vessem werd Clair-Donja van de Runderkraal gekocht. Van het één kwam het ander, ferry ging veel met Jos naar de shows. (nog steeds gebeurt dit met grote regelmaat) De resultaten waren altijd goed en leuk.

Toen moest het er maar van komen, een nestje. Wauw !!! 10 pups helemaal te gek !!! Triest was dat Clair-Donja niet oud heeft mogen worden. Maar ze had wel iets heel moois achtergelaten. Een teef genaamd Adoring Kaya, een Kampioen. Ferry is nog altijd apentrots op haar. Wie had dat ooit durven dromen: Je eerste nestje fokken en dan uit dat nest je eerste Kampioen krijgen. Geweldig toch.

Zo is haar grote hobby ontstaan, en daarmee haar droomwens in vervulling gegaan. Ze doet haar uiterste best om leuke, lieve, gezonde, goed gesocialiseerde pups op de wereld te zetten. Deze pups groeien op in huiselijke kring.

Bedankt voor Uw interesse in onze site, wij wensen U veel kijk plezier.